top of page
20181031_143240_0aaaaaf8-c4d7-4a74-aa3f-80180eb28b78.jpg

Workshops & Persoonlijk advies

Workshops & Persoonlijk advies

Voor iedereen die graag een persoonlijk advies zou willen, bent u ook bij mij op het juiste adres. Persoonlijk advies voor de juiste *make-up* en/of een  kleuranalyse behoren tot de mogelijkheden. Dit kunt u ook met een vriendin, dochter, (schoon-)moeder, bff, enz.  ondernemen. Alles is mogelijk. 

Ik bepaal de vorm van u gezicht, de huid, welke ondertoon, enz. Door middel van een facechart geef ik u tips over shaping en highlights, welke kleur foundations en/of poeder, welke oogschaduw, enz. Ik maak u ter plaatse op en laat zien wat ik precies doe en welke produkten voor u geschikt zijn. Als extra kan ik ook nog het haar verzorgen. Ook kan ik u een kleuradvies geven d.m.v. kleuranalyse (zie onder het kopje kleuranalyse) Een combi hiervan is ook mogelijk. We maken het geheel af met een fotoshoot. U krijgt uw foto's na een paar dagen geretoucheerd en al in uw mailbox.

Dus maak snel een afspraak! Zie onder het tabje tarieven mijn prijzen, of vraag een vrijblijvende offerte aan via deze pagina.

bottom of page