top of page
thumbnail_20211126_144550.jpg

Bridal

Ik zorg dat één van de meest belangrijke dagen in je leven voor jullie onvergetelijk wordt! Want op deze dag worden de mooiste, leukste en meest romantische foto's geschoten. Een mooie make-up en een mooi kapsel is dan één van de meest belangrijke dingen op het verlanglijstje van elke bruid. Maar ook de bruidegom kunnen wij van dienst zijn. Dit geldt ook voor bruidsmeisjes en/of bruidsjonkers, (schoon)moeder(s), getuigen, enz. 

Ik help je graag met je make-up & hairstyling tegen een aantrekkelijk tarief. Ik adviseer uiteraard eerst een proefmake-up en kapsel. Ik kan ook helpen met het uitkiezen van de juiste haaraccesoires, voor jou, en een evt. bruidsgezelschap. Ruim van te voren kan ik dan evt. accesoires met jou  bestellen, en een dag afspreken voor de proef make-up en styling. Ik vind het belangrijk dat een bruidspaar de dag van hun leven beleefd, zonder zich zorgen te hoeven maken om hun uiterlijk. 

Het is ook mogelijk begeleiding te krijgen over de hele dag(en), of een gedeelte ervan. Wij zorgen dan dat je haar en make-up de hele dag wordt bijgehouden. Vooral bij de fotosessie is dit aan te raden. Bij een groter bruidsgezelschap werk ik met hulp van één of meerdere visagist(en)/harstylist(en). Vraag mij gerust om de mogelijkheden en een bijpassende, en uiteraard vrijblijvende, offerte. Ik werk op welke locatie ook.

bottom of page