top of page
20190821_150711_IMG_6611.JPG

Visagie & Hair

Visagie

Een profielfoto voor Social Media, of juist een zakelijke look. Natural, Bridal of Gala, maar ook voor een leuke Festival look kun je mij vragen. Ook verzorg ik een totaalpakket portfolio foto's voor modellen. En wil je liever een shoot, voor jezelf of met een zus, moeder of  vriendin? Ook dat is mogelijk. Kijk hiervoor bij (thema-)shoots voor de mogelijkheden. Ik heb daarvoor alles in huis. Ik werk met mooie merken. Vooral  goede gepigmenteerde make-up is erg belangrijk. Ik kijk daarom op niet altijd naar het merk, maar naar de kwaliteit. Omdat de huid moet ademen gebruik ik vaak mineraal make-up. Voor thema's en kinderfeesten werk ik vaak met waterbasis produkten en schmink. Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt, dat je niet het gevoel hebt dat je onder de lagen make-up zit. Ook vind ik het fijn als je aangeeft of je liever dierproefvrije of vegan make-up wil dragen. Want helaas zijn de meeste merken nog niet dierproefvrij, en slecht een klein deel is vegan. 

Ook vind ik het belangrijk om het gezicht te shapen. Ik kijk daarom van te voren eerst welk soort gezicht je hebt, de vorm, wat voor huid, structuur, Kleur en ondertoon,  en welke delen een extra shape nodig hebben, of juist welke delen niet. Ik wil dat iedereen na afloop blij en  tevreden is. Geef dat dan ook gerust aan van wat je Juist wel wil, en wat absoluut niet.  Ik maak ieder type op. Ik maak geen onderscheidt over huid en gender. Iedereen is welkom.

 

Haarstyling

Ook kun je bij mij  komen voor een mooi kapsel. Ik bespreek eerst de mogelijkheden met je door. Ik bekijk eerst  je haar, is het lang, kort, dun of zwaar. Want soms komen mensen met prachtige voorbeelden, maar dat moet wel kunnen. Veel is mogelijk door het gebruik van extencions of haarvullingen. Maar hoe eenvoudig of moeilijk ook, de meeste kapsels  zijn wel mogelijk. En anders adviseer ik je graag een kapsel wat wel mogelijk is. Krullen, stylen, up-do, half-up, bridal, etc. Het enige wat ik niet doe is knippen en kleuren. 

 

Fotografie

Wil je na je transformatie op de foto, ook dat is mogelijk. Ik ben in het bezit van een camera, en  een ringlamp. Voor alle mogelijkheden zie ook onder  workshops en (thema-)shoots.

 

Ik werk zowel thuis als op locatie.

Producten

Als visagist werk je het liefst met mooie produkten. En dat heeft niet altijd te maken met het merk. Voor mij is het belangrijk dat het product luchtig aanvoelt, niet irriteert, dat de pigmentatie goed dekkend is en fris, en dat de make-up goed blijft hechten op de huid. Ook per persoon kan het enorm verschillen. Daarom is het belangrijk om eerst een goede huidanalyse te maken, want elke huid is anders. Daarnaast gaat mijn voorkeur uit naar dierproefvrije producten. De meeste producten die ik gebruik zijn zg. mineraal make-up. Deze laten de huid ademen, en geven een mooie dekking. Ook is er steeds meer vraag naar vega producten. 

 

I.v.m. Covid'19  worden o.a. alle kwasten en make-up gedesinfecteerd met ketaunus 96%. Zie hiervoor mijn Corona Protocol.

 

Hierbij een lijstje van de meest gebruikte produkten:

 

Anastacia

B.A.E.

BBJo

Bobby Brown

Catrice

Chanel

Charlotte Tilbury

Clarince

Clinique

Dior

Essence

Jane Iredale mineral make-up

Jeffree Star

Kiko Milaan

Lancôme

L' Oreal

M.A.C. Cosmetics

Max Factor 

Maybelline

ME Cosmetics 

N.Y.X. Cosmetics 

Revolution 

Rimmel Cosmetics

 

* Ben je allergisch of overgevoelig* voor make-up , geef dit dan gerust aan. We kunnen van te voren altijd wat product opbrengen.

bottom of page